Online karrier gyermeket egyedül nevelő szülőként
Igen, mindez együtt és egyszerre!

OnlineApa

Család - Idő - Karrier - Önállóság - Függetlenség - Szabadság - Siker

Somogyi TiborKapcsolat


Oldalaink1. Van akkora szerencséd, hogy jól ikszeltél pénteken és kihúzzák a számaidat egy másfél milliárdos főnyereménynél, s meg is oldódott (látszólag) a legtöbb problémád!

2. Van/volt a felmenőid között egy tehetősebb, lehetőleg dúsgazdag rokonod, akinek te voltál a lieblingje, ezért téged tett meg egyedüli örökösének..

3. A tavaszi veteményezéskor túl mélyre toltad a lapátot, aminek következtében vagy egy fél kilós aranyrögöt vagy egy 176 karátos gyémántot forgattál ki a földből, netán feltört a kőolaj.. Jaaa, nem, mert ha van is olyan "szerencséd", hogy ezek megtörténjenek veled, akkor a hatályos magyar törvények alapján az az államé, de még a telkedet is "elveszik" azonnal és kapsz helyette egy másikat.. Szóval jobban rákúrsz, mintha meg sem találod..

Szóval, maradjunk a realitásnál és a bárki által elérhető, legkézenfekvőbb, családbarát megoldásnál!

4. Kell találni (illetve nem kell, mert már adott) egy olyan lehetőséget, amivel otthonról homeofficeban vagy bárhonnan is lehet úgy online karriert építeni, hogy az ne menjen a minőségi együtt töltött idő rovására! Mi több, pont ellenkezőleg, hosszútávon biztosítsa is azt a megfelelő anyagi háttérrel és mozgásszabadsággal együtt, méghozzá politikai, világgazdasági helyzettől függetlenül, akár karanténból is vagy éppen kijárási korlátozások közepette

Ezt az életformát nevezem én laptoplifestylenak. 

Ezzel foglalkozom OnlineApaként és erre a pályára szánom a lányaimat is..! Nem véletlenül!


Hogy mire van ehhez szükséged? 

Valami okoseszközre, internetre, egy megbízható és komoly múlttal rendelkező, tőkeerős cégre, egy mentorra és jó adag hitre önmagadban, továbbá kitartásra! A "soha nem adom fel" szemléletre és hozzáállásra!

Komoly előny, ha tanítható, képezhető vagy, szeretsz olvasni, utazni és előszeretettel segítesz másoknak! 

S, hogy mi a legszebb ebben az egészben? 

Az, hogy ha jól és elkötelezetten csinálod, akkor "közel ugyanazt" meg tudod általa teremteni, mint amit az első három ponttal! Jó, az első kettővel, a harmadik valószínűleg azért többet hozna ;)